Het Huis van de Vrouw is ontstaan naar aanleiding van mijn loopbaancoaching. Op basis van de “wondervraag ” zoals coaches  dit graag benoemen :

Wat wil je doen met je leven wanneer je morgen 5 miljoen euro op je rekening hebt?

En neen, het was niet te bedoeling om even snel al mijn dromen op te sommen zoals een wereldreis maken, mijn vrienden goed verwennen, een gloednieuwe garderobe bijeenkopen…Neen, mijn coach deed me nadenken waar ik mijn tijd aan wil besteden, wat mij energie geeft, kortom wat mijn passie zou zijn indien geld geen beletsel was.

Lang nagedacht? Neen, niet echt…het inzicht kwam intuïtief…Via de personal branding werd me gauw duidelijk wat mijn waarden zijn namelijk menselijk contact, eerlijkheid,anderen helpen en waardering. Mijn sterktes zijn luisteren, timemanagement en adviseren, hulp aanbieden. Daarnaast is mijn eigen levenspad een vat vol lessen, vol ervaringen en zoektocht naar mezelf. Met vallen en opstaan sta ik waar ik vandaag sta en durf ik zeggen dat ik er fier op ben!
Maar in de periode had ik ook vaak nood aan een veilige haven, een plek waar ik tot rust kon komen. Gelukkig kon ik terugvallen op familie en vriendinnen die me onvoorwaardelijk gesteund hebben. Het was voor mij dan ook een evidentie om dezelfde steun en opvang te bieden aan vrouwen en hun zoektocht naar een evenwicht wat makkelijker te maken.

Het Huis van de Vrouw was geboren!
Een plek waar ik vrouwen kan opvangen die het moeilijk hebben in het dagelijks leven, die even een time-out nodig hebben om alles op een rijtje te zetten en hierbij ook nood hebben aan wat ondersteuning en een luisterend oor. Vrouwen opvangen die uit een relatie willen stappen maar nog niet weten waar naartoe, mama’s die even willen uitblazen na een moeilijk gezin- of relatiemoment.  Een plaats creëren waar je gewoon weer even je batterijen kan opladen of zelf gewoon even kan binnenstappen met een vraag, …no reasons needed
In mijn hoofd is “Het Huis van de Vrouw” groot, mooi en toegankelijk. Een time-out hotel voor vrouwen met of zonder kinderen een weekend, week, maand of langer kunnen verblijven om even tijd voor zichzelf te nemen vooraleer verder te gaan met hun leven.

Vandaag is de eerste stap gezet! Nog geen fysiek Huis, daar moeten we nog even op wachten…

Vandaag start het Huis van de Vrouw met jou steun, advies, begeleiding en coaching aan te bieden.

Als vrouwencoach wil ik je gids zijn en je helpen een antwoord te vinden op al je vragen. En dit in de ruimste zin van het woord

Contacteer mij of stel je vraag
Tot snel!
Nathalie Rassauw

Ik sta ook open voor zakelijke samenwerkingen. Huis van de Vrouw biedt haar platform aan voor bloggers, adverteerders en andere coaches die vrouwen kunnen inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Mail hiervoor naar huisvandevrouw@gmail.com

Opleidingen
Bank-, krediet- en verzekeringsconsulent (1988-2017)
Life Coach – CVA Gent (2016)
Budgetcoach – CVA Gent (2017)
Familiecoach – CVA Gent (2017)
Plusoudercoach – Anja Pairoux Aartselaar (2017)
Rouwtherapie – Centrum Open Mind (2017)
Systeemcoaching Essentials – Centrum Open Mind (2017)
Traumatherapie Essentials – Centrum Open Mind (2017)

 

Stuur een bericht

Je kan ons een email sturen en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt