Nieuwe data – Workshop Create Your Own Life – 2018

 In Workshops

 

Nog steeds is dit mijn ideale werkplek op een zonnige, droge dag ! Ik neem de tijd om tot mezelf te komen en voel hoe ik stilaan tot rust kom. Die rust biedt me ruimte voor nieuwe inzichten en doelen waar ik naartoe wil groeien.

Een goeie twee jaar geleden zag mijn leven er nog helemaal anders uit. Moe of moet ik zeggen moedeloos, gevangen in een leven dat helemaal niet het mijne voelde. Alles verliep op automatische piloot, vastgeroest in een dagelijks stramien met de overtuiging dat het gewoon niet anders kon. Dat ik het niet waard was een beter en gelukkiger leven te leiden. Mijn kinderen, toen en nu, mijn kostbaarste bezit, waren zowat het enige waar ik trots op was en energie uit haalde.

Vandaag weet ik wel beter ! Ik kan het leven leiden dat ik zelf kies. Waarom? Omdat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn keuzes, mijn eigen leven. Allen ik kan de nodige stap zetten naar verandering, verbetering !

Wil jij weten hoe ik daar richting aan gegeven heb? Hoe ik van een modus “niet weten waar naartoe” naar een welomschreven “doel” ging?

Wil jij de overtuiging doorbreken dat dit enkel voor anderen mogelijk is maar niet voor jou?
Kom dan naar de workshop “Create Your Own Life” !
En met 2018 in aantocht is dit het ideale moment…

Een “Droombord” maken, is een hele krachtige manier om jou te helpen bij het realiseren van jouw ideale leven. Je gaat zelf, door middel van meditatie, visualisatie en creatie op zoek naar :

Wat voor JOU belangrijk is.

Wat JOU gelukkig maakt.

Wat JOU energie geeft.

Onbewust komen er beelden, kleuren en woorden in je op die je eerst nonchalant en zonder enige samenhang in je opneemt. Nadien geef je alles op een intuïtieve, spontane manier een plaats op je droombord.

Na deze intense opgave neem je de tijd naar je moodboard te kijken en te luisteren wat dit bij jou teweegbrengt.

Ontdek een nieuwe kijk op wat voor jou belangrijk is !
Een eerste, tevens belangrijkste, stap naar de CREATIE VAN JOUW MOOISTE LEVEN !

Ben jij ondernemer en volop jouw doelen en actieplannen voor 2018 aan het voorbereiden ? Ook dan is dit een uitgelezen kans om inspiratie en nieuwe inzichten op te doen. Speciaal voor jou heb ik deze workshop ook op een weekdag gepland.

Laat je je graag inspireren door anderen? Wil je er een krachtig moment van maken voorafgegaan van een begeleide meditatie en visualisatie? Bespreek je graag jouw visionboard om nadien naar huis te gaan met nieuwe inzichten en jouw nieuwe levensdoel?

Kom dan naar de workshop “Create your own life”
We hebben voor jou volgende momenten vastgepind :

Dinsdag 12 december 2018 van 9u tot 13u
Waar ? Ontmoetingscentrum De Ceder – Parijsestraat 34 – 9800 Astene/Deinze
Zaterdag 27 januari 2018 van 14u tot 18u
Waar? The Healing Garden – Klapstraat 133 – 9831 Deurle

Deelname ? 50 € * materiaal en koffie/theepauze met versnaperingen inbegrepen
* Omdat ik overtuigd ben dat deze workshop de eerste stap kan zijn naar een nieuw hoofdstuk in je leven bied ik jou deze workshop aan tegen 35 euro indien je geniet van een vervangingsinkomen.

Zin om deel te nemen?  Schrijf je nu in

Intussen vraag ik jullie één ding :
GENIET van jullie dag !

Liefs, Nathalie

 

Recent Posts

Geef een Reactie