4 Redenen om op Mom’s Moment aanwezig te zijn

 In Ervaringsdeskundige

Zondag 7 mei 2017 nadert met rasse schreden. Een spannend aftellen naar het eerste MOM’s MOMENT.
Het eerste officiële evenement georganiseerd door Huis van de Vrouw.

profielfoto

Via deze blog geef ik jou graag 4 goede redenen waarom JIJ, mama, op 7 mei van 10 u tot 13 u  naar de Korte Kruisstraat 4 te Gent moet afzakken.
En terwijl ik dit wil neerschrijven, voel ik alweer die verdomde onzekerheid.
Ik hoor dat duivelse stemmetje :
Wie ben ik om zomaar een evenement te organiseren voor andere mama’s ?
Daar gaat volk naar komen kijken !
Wie ben ik om te beweren dat JIJ daar behoefte aan hebt ?
Wat als al die mama’s na afloop huiswaarts keren met de gedachte ” Was dit het maar ?”

Dat gebrek aan zelfvertrouwen dat ik als een blok aan mijn been, mijn hele leven al meesleep. Een hardnekkige overtuiging die oh zo moeilijk los te laten is.

believe-in-yourselfMaar laat het nou net dat deel van mij zijn die ik met jullie wil delen !
Neen, ik ga jullie niet besmetten met mijn onzekerheid. Geen paniek 🙂

Integendeel !
Met enige fierheid wil ik jullie tonen hoe ik, op twee jaar tijd, mijn leven helemaal omgedraaid heb.  Hoe ik van een onzeker, nietsbetekenend en laag zelfbeeld, elke dag wat meer zelfvertrouwen opbouw, mezelf wat meer zelf-liefde gun en met vallen en opstaan zelf-zekerder in het leven sta.
Ik vertel graag hoe alles als puzzelstukjes in mekaar viel de dag dat ik besloot voor mezelf te kiezen. Hoe het positief denken, de wet van aantrekking en de kracht van de gedachte me geholpen hebben om vandaag te staan waar ik sta.

Maar Mom’s Moment gaat niet enkel over mezelf.

Mom’s Moment is een voormiddag waar je als mama kan genieten van drie andere krachtige verhalen. Gebracht door prachtige dames die elk, op hun manier, door het leven op de proef werden gesteld. Eén voor één zijn zij er in geslaagd weer recht te staan. Hun beproeving werd de basis van hun nieuwe levensmissie.

4 straffe madammen dus met elk hun eigen straffe verhaal !
Mijn verhaal heb ik zonet met je gedeeld.
De drie andere dames stellen zich graag zelf aan je voor !

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


AN DENYS

Ik ben An Denys, op de eerste plaats vrouw ‘pur sang’, gehuwd en mama van 2 jongvolwassen kinderen die onlangs op eigen benen zijn gaan staan.
Meer dan 30 jaar werkte ik in het onderwijs als jongerenbegeleider. Daarnaast heb ik een praktijk als psychotherapeute en coach.
Als hoogsensitieve vrouw en zorgzame moeder heb ik een lange weg afgelegd, met veel vallen en evenveel keer weer opstaan, om te komen waar ik nu ben.
Omdat ik de zorg voor anderen vaak voorop heb gesteld aan de zorg voor mezelf, kwam ik de voorbije jaren in een burn- en bore out terecht. Sinds kort heb ik besloten om zelfzorg als prioriteit te stellen én de roep van mijn hart om mijn missie: ‘VreugdevanVrouw-zijn’ te leven, aux serieux te nemen.
Over mijn weg van doorwinterde levensworstelaar naar moedige levenskunstenaar vertel ik op Mom’s Moment, vanuit mijn kwetsbaarheid én mijn kracht. Een boodschap van hoop en geloof in jezelf en in de kracht van liefde. Maar bovenal een hart onder de riem voor alle ‘Mom’s’!

vivian

VIVIAN VAN BREMEN
Ik ben Vivian van Bremen, oprichter van het netwerk van Krachtvrouwen • Brengt jonge weduwen samen en Magisch Ondernemen . In 2005 ben ik mijn man verloren aan een hartaderbreuk toen ik 41 weken zwanger was. Op dezelfde dag ben ik bevallen van onze tweede zoon. Sindsdien ben ik alleenstaande moeder van Mees (2002) en Simon (2005). Nadat ik plots mijn man verloor, wist ik echt niet wie ik was zonder hem. Het heeft tijd nodig gehad om alles een plek te geven.
Ik vond het heel heftig om het moederschap alleen te dragen. Nu, twaalf jaar later, kan ik zeggen dat ik me heel gelukkig voel samen met mijn twee geweldige zonen. Ik voel een enorme drive om mensen samen te brengen en te inspireren. Ik hou ervan om kennis en eigen ervaringen te delen en bij te dragen aan groei en ontwikkeling. Door altijd te kiezen voor mijn dromen en verlangens vanuit verbinding met mezelf en met mijn omgeving, leef ik het leven waar ik van droom en doe ik wat mij echt gelukkig maakt. Vanuit mijn eigen verhaal wil ik jullie inspireren om je hart te volgen en te leven wie je bent.

elkeELKE VERMEIRE
Als blogger legde ik mijn hart en ziel bloot tijdens mijn burn-out. Ik wilde een stem geven aan iets wat nog veel te vaak taboe is. Het resultaat was mijn ontslag, maar tegelijk een onbeschrijfelijk bevrijdend gevoel. Vandaag heb ik van mijn missie mijn beroep gemaakt. Mamaladylicious groeide uit tot de grootste burn-out blog van Vlaanderen. Ik richtte ook Elke Dag Energie op als verlengde van mijn eigen
zoektocht naar meer energie. Ik vond mijn antwoord in een Suikervrij en Energievriendelijk voedingspatroon.

Naast deze krachtige levensverhalen gaan we ook zorgen voor interactie met alle aanwezige mama’s. Ik geloof ten stelligste dat jullie allemaal huiswaarts keren met een heleboel verse energie en een pak nieuwe inzichten !

Een leuke aankondiging kan niet ontbreken dus bij deze worden jullie allemaal van harte uitgenodigd ! Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt !

Deelnemen bedraagt 15 €. Koffie, thee, versnaperingen inbegrepen.
Bevestig je komst via mail huisvandevrouw@gmail.com en je ontvangt alle nodige info.

seaSweaT tears

Tot slot nog een nuttig weetje !
Zondag 7 mei is koopzondag in Gent ! Dit wil zeggen dat je man en kinderen gerust gezellig de stad in kan sturen. Vanaf 13u kunnen jullie dan samen verder genieten van een ontspannende zondagnamiddag in het mooie GENT !

Recent Posts
Reacties
pingbacks / trackbacks

Geef een Reactie